De Suriname tips & hotspots van Adriaan

De Suriname tips & hotspots van Adriaan

SUforYou interviewt de twintig jarige Adriaan die Integrale Veiligheidskunde studeert aan de Avans Hogeschool in Breda. Hij loopt een half jaar stage bij Innovative Protective Services N.V. wat ook wel INPROSER genoemd wordt. Wij stellen Adriaan 5 vragen om er achter te komen wat zijn tips en hotspots van Suriname zijn. Lees snel verder!

1.    Welke twee restaurants in Paramaribo vind je een grote aanrader?

Buitengewoon en Souposo. Bij Buitengewoon kan je heerlijk eten met een grote groep wat ik vaak doe met al mijn huisgenoten van de Henck Arronstraat. Het is ook nog eens op loopafstand van ons studentenhuis. Souposo is ook zeker een aanrader omdat je hier lekkere pindasoep kan eten en het personeel erg vriendelijk is! Beiden ook sfeervolle plekjes om de stagedrukte even te ontglippen.

2.     Wat was je eerste indruk van Suriname? 

Een mooi (warm) land met prachtige natuur en veel verschillende culturen die in vrede samen kunnen leven, zelf vind ik dat een heel mooi aspect aan Suriname.

3.    Wat is je favoriete trip tot nu toe?  

Tot nu toe ben ik naar Brownsberg & Ston eiland geweest met SUforYou. Ook heb ik een jungle training weekend gehad met mijn stage en heb ik zelf met huisgenoten een roadtrip door Suriname gemaakt. Mijn favoriete trip was toch wel de road trip. Samen met 3 huisgenoten ben ik na de tips en routes van SUforYou gids Dick, met een pick-up richting het stuwmeer gereden.Hier hebben we zelf de prachtige natuur en vrijheid ervaren die het Brokopondo district te bieden heeft. Heb je vragen over trips zoals deze, dan kan je ook zeker bij SUforYou terecht!

4.     Wat is de leukste plek om uit te gaan?

Voor mij toch wel Club Tequila, hier kom ik bijna ieder weekend met mijnhuisgenoten. Al vind ik de huisfeesten in verschillende studentenhuizen ook echt tof want hier ontmoet je snel andere stagiaires. 

5.    Heb je nog ander specifieke tips voor(aankomende) stagiaires?

Ga met een open instelling naar Suriname en ga leuke dingen doen met vrienden of huisgenoten. Zo ervaar je denk ik zo veel mogelijk van Suriname want de tijd vliegt voorbij als je er eenmaal bent. Probeer ook zeker een studio of kamer in het studentenhuis aan de Henck Arronstraat (achter het kantoor van SUforYou) te bemachtigen, het gezelligste studentenhuis in Paramaribo!

Ervaar het prachtige Suriname

Bijdrage aan lokale projecten

Afbeelding: Touguide SUforYou
Investeer in de toekomst van onze jeugd
Minder gebruik van onnodig plastic
Uit liefde voor de natuur

Meer blogs

Niews, events, reisverslagen en meer

Heb je nog vragen?

No spang! We helpen je graag

xx tours gevonden
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

We hebben geen gegarandeerde vertrekdata gevonden voor onze tours in de geselecteerde maand. Neem via het aanvraagformulier van één van onze tours zelf contact met ons op om een datum voor de tour aan te vragen.